logo

Projekt OdCom – 2. setkání partnerů

Objektivizace stížností na zápach v Sasko-Českém pohraničí – Příspěvek k analýze příčin a zkoumání zdravotních následků

Zpět na OdCom

  

2. pracovní setkání partnerů projektu OdCom v Pillnitz již bylo zcela pracovní. Propagační kampaň je v plném proudu, jsou rozdány role. Probandi jsou již vyškoleni a začali pracovat.

Velká diskuze se rozproudila kolem termínu spuštění měření, které slouží k podrobnější identifikaci zdrojů zápachu. Bude prováděno několik kampaní o různém počtu dnů odběru. Některé přístroje mají poměrně velkou náročnost na obsluhu. Vzhledem k složitosti problematiky a k ještě nedokončeným výběrovým řízením v Sasku jsme se dohodli na technické schůzce zaměřené na odběry. Ta se bude konat v průběhu ledna/února příštího roku, termín bude dohodnut po vyjasnění typu přístrojů pořízených v Sasku.

Většina úkolů projektu se stíhá v termínu, u některých je však třeba termín posunout. Proto hlavní partner požádal Saskou rozvojovou banku (SAB) o prodloužení termínu projektu. Vyjde to? Uvidíme. Pro nás to mnoho nemění, naše role je jasná. Měříme a měřit budeme, tak jak nám velí pravidla projektu.

-hp-



Diskuse k tomuto článku
Moderování diskuse je vypnuto, tzn. vaše příspěvky se po odeslání ihned objeví na webu. Provozovatel těchto stránek (ČHMÚ) si však vymiňuje právo příspěvek smazat, zneviditelnit či upravit. Všechny příspěvky jsou archivovány v databázi. Administrátor stránek může podle potřeby zapnout nebo vypnout moderování diskusí. Příspěvky netýkající se tématu článku nebo společensky nevhodné nebudou schváleny. Délka každého příspěvku je omezena na 999 znaků. Do formuláře je povinné napsat jméno (nebo přezdívku) a text příspěvku; e-mail je nepovinný a i v případě, že ho uvedete, nebude zobrazen.

Diskuse je ve zkušebním režimu, podněty či případné chyby oznamujte prosím na tuto .

jméno:
email:
(nepovinné)

text:



spočítejte 5+4:
(výsledek zapište slovy bez diakritiky)

 


Zatím 0 komentářů.